четвъртък, 9 април 2009 г.

Sig Sauer P226 X-Five Tactical TB

Искам да благодаря на Наско и на момчетата от форума за поздравленията, най-искренно да им пожелая да им се връща и да поздравя и аз от своя страна всички с нови "придобивки".
Получих пистолета преди два дена, все още не мога да повярвам, че е тук защото го чакам от Октомври миналата година.
Нащтраках купчина снимки три часа след като се прибрах, заедно с едно клипче и ги качих тук: SIG SAUER P226 X-5 Tactical TB Пистолета е още с оригиналната смазка, току-що го извадих от кутията. Мисля да добавям още снимки в този албум, ако на някой му е интересно - проверявайте го от време на време. Очаквам да видя мой приятел от местният SWAT тим през този уйкенд и силно се надявам да ми даде да снимам като отидеме на тяхното стрелбище да го простреляме. Дано да имат заглушители и подзвукови муниции - това ще са интересни снимки и надявам се - видео.
Първото клипче от новата придобивка може да се види в блога на приятелят ми Наско - Blue Gun Blog Те не бяха много за пред хора, благодарение на качеството си, което аз не намирам за много добро, но щом са там - няма лошо.
Най-вероятно ще го прострелям другата седмица, тази съм много зает. За сега само се разхождам из къщи, щтракам на сухо и плаша кучето. В момента в който имам снимки ще ги видят и тези които минават от тук чат-пат.
Благодаря отново за пожеланията, бъдете здрави.